KUPI
cena:  215,00
DDV je vključen v ceno.
Izberite Termin:
Dni
Ur
Minut
Sekund
NORA
CENA
action title action title action title
Priporoči ponudbo
Facebook
Twitter
e-mail
  • Vsak lahko kupi in podari več vaucherjev
  • Rezervacijo opravite takoj po nakupu vaucherja na e-mail: 4travel.si@gmail.com
  • Ponudba vsebuje: pijača dobrodošlice, povratni avtobusni prevoz, 2x nočitev z zajtrkom v hotelu*** v centru Banja Luke, večerja v hotelu, voden ogled mesta Banja Luka, večerna zabava s slovenskim harmonikarjem, degustacija vina (4 x 0,2l na osebo) in večerja v Vinariji Jungić (teletina izpod peke s prilogo, solata in desert), burek »ispod sača« v centru Banja Luke, cestnine, parkirnine, taksa za vstop in vožnjo po BIH, 3-dnevna animacija, organizacija izleta in DDV.
  • Možna doplačila: enoposteljna soba 60,00 EUR na osebo​, zavarovanje z asistenco v tujini 7,80 EUR na osebo, riziko odpovedi +5,2 % na končno ceno celotnega aranžmaja, prva vrsta na avtobusu 10,00 EUR, odhod iz MB/CE (v primeru dovolj prijav) 20,00 EUR.
  • Kupon - vaucher je veljaven v terminu od 8.-10. 11. 2024 oziroma do razprodaje prostih mest
  • Splošni pogoji in navodila za TA so sestavni del tega programa in so vidni na ponudnikovi spletni strani.

Doživite praznovanje svetega Martina v Banja Luki, kjer boste med drugim obiskali tudi priznano vinarijo Jungić.

Okušali boste lahko vrhunska bosanska mlada vina, uživali v slovenski martinovi pojedini ter prav tako zaplesali ob slovenski glasbi. To bo zagotovo martinovo, kot ga še niste doživeli.

PROGRAM:

1. DAN:

Odhod avtobusa iz večjih krajev iz Slovenije, vožnja preko Hrvaške do Banja Luke. Namestitev v hotelu*** v centru Banja Luke in prosto za aktivnosti v lastni režiji. Večerja v hotelu in nočitev.

2. DAN:

Po zajtrku voden ogled mesta Banja Luka z lokalno vodičko. Med drugimi znamenitostmi si bomo ogledali Trdnjavo Kastel, Hram Hrista Spasitelja, Banski dvor, mošejo Ferhadijo, Narodno pozorište, …..se sprehodili po Gospodskoj ulici in poskusili najboljši »burek ispod sača«. Kasneje prosto za lastno raziskovanje mesta in nakupe.

Proti večeru odhod do priznane Vinarije Jungić, ki je ena od najboljših na področju Bosne in Hercegovine. Njihova vina so bila večkrat nagrajena na evropskih tekmovanjih. Sledi pijača dobrodošlice in ogled vinarije. Po vodenem ogledu vinske kleti sledi večerja z zabavo s slovenskim harmonikarjem in glasbo za ples na lokaciji. V poznih večernih urah odhod proti hotelu.

3. DAN:

Zajtrk in odjava iz hotela. Odhod avtobusa z vmesnimi postanki proti Sloveniji. Prihod v Slovenijo v poznejših popoldanskih urah.

VINARIJA JUNGIĆ

Vinarija Jungić, ki se nahaja blizu Banje Luke, je pravi raj za ljubitelje vina. Obkrožena z čudovitimi vinogradi ponuja nepozabno izkušnjo okusov in aromatskih užitkov. V središču miselnosti vinarije je predanost tradiciji in kakovosti, kar se odraža v vsakem požirku njihovih vrhunskih vin. Od robustnih rdečih vin do sofisticiranih belih sort, Jungić nudi paleto, ki bo navdušila tudi najzahtevnejše poznavalce vina.

»Upamo, da bodo vsi, ki poskusijo naša vina in obiščejo “Vinarijo Jungić ” in vinograde Markova, le 20 minut vožnje od Banja Luke, doživeli nepozabno izkušnjo, za katero bi prej morali prepotovati na stotine ali tisoče kilometrov do slavnih vinogradov Oplenac, Toskana, Nebbiola, Bordeaux, Alzacija, Nappe.«

CENA VKLJUČUJE: pijača dobrodošlice, povratni avtobusni prevoz, 2 x nočitev z zajtrkom v hotelu*** v centru Banja Luke, večerja v hotelu, voden ogled mesta Banja Luka, večerna zabava s slovenskim harmonikarjem, degustacija vina (4 x 0,2l na osebo) in večerja v Vinariji Jungić (teletina izpod peke s prilogo, solata in desert), burek »ispod sača« v centru Banja Luke, cestnine, parkirnine, taksa za vstop in vožnjo po BIH, 3-dnevna animacija, organizacija izleta in DDV.

Več o ponudbi

4EVERTRAVEL turistična agencija
4MEDIA turizem in storitve d.o.o.
Ogrinova 30
1291 Škofljica

PE: Obrtna cesta 22. 1291 Škofljica

T: 01 549 71 0401 549 71 05
W: www.4travel.si
4travel.booking@gmail.com 

 

Cena je izračunana na podlagi prijave minimalno 40 oseb. Splošna pravila in pogoji so sestavni del tega programa. Program potovanja je časovno okviren. Pridržujemo si pravico spremeniti ure odhodov in prihodov, zaradi možnih odstopanj v voznem redu ladijskega prevoznika. Pridržujemo si pravico spremeniti oziroma prestaviti dnevni program zaradi vremenskih razmer.


Opomba k ceni:

TA 4EVERTRAVEL lahko v programu določi dve ceni aranžmaja, ki sta odvisni od dejanskega števila prijavljenih potnikov. Potnik se prijavi po nižji, vendar je seznanjen in nepreklicno soglaša z doplačilom razlike med nižjo in višjo ceno. Če se bo za potovanje prijavilo manjše število potnikov, vas bomo o spremenjenih pogojih obvestili 10 dni pred odhodom. Potnik ne more odstopiti od pogodbe, če bi nastopili pogoji za morebitno zvišanje cene.

zasluži 2 €
Pripelji še prijatelje! Za vsakega prejmeš nagradni bon za 2 € !
dodatna ponudba
načini plačila
dodatna ponudba
zasluži 2 €
Pripelji še prijatelje! Za vsakega prejmeš nagradni bon za 2 € !
načini plačila