KUPI
cena:  475,00
DDV je vključen v ceno.
Izberite Termin:
Dni
Ur
Minut
Sekund
NORA
CENA
action title action title action title
Priporoči ponudbo
Facebook
Twitter
e-mail
  • Vsak lahko kupi in podari več vaucherjev
  • Rezervacijo opravite takoj po nakupu vaucherja na e-mail: 4travel.booking@gmail.com
  • Ponudba vsebuje: pijačo dobrodošlice, plastenka vode, prevoz z visoko kvalitetnim turističnim avtobusom, polni penzion (samopostrežni zajtrk, kosilo in večerja), pregled zdravnika, koriščenje sveta savn, kopalni plašč, zobozdravstveni pregled, 3 terapije na dan po nasvetu zdravnika, kopanje v zunanjem termomineralnem bazenu in notranjem bazenu, zabava  na  etno turizmu Usora z vključeno hrano in pijačo, mini olimpiada, bingo, 60 kapsul OMEGA-3cestnine, parkirnine, taksa za vstop in vožnjo po BIH, 7-dnevna animacija in organizacijo izleta in DDV.
  • Obvezna doplačila: turistična taksa in prijavnina 10,35 EUR na osebo, v primeru manj kot 40 prijav 20,00 EUR na osebo,
  • Možna doplačila: enoposteljna soba 95,00 EUR na osebo​, zavarovanje z asistenco v tujini 12,00 EUR na osebo, riziko odpovedi +5,2 % na končno ceno celotnega aranžmaja, prva vrsta na avtobusu 10,00 EUR na osebo.
  • Kupon - vaucher je veljaven v terminu od 29. 9.-6. 10. 2024 oziroma do razprodaje prostih mest
  • Splošni pogoji in navodila za TA so sestavni del tega programa in so vidni na ponudnikovi spletni strani.

Hotel Kardial s 4 zvezdicami stoji sredi slikovitega parka v termalnem kompleksu Banja Vrućica. Ponuja klimatizirane sobe z brezplačnim kabelskim internetom. Predel spa vključuje tudi notranji bazen, termomineralne male bazene za terapijo, biserne kopeli ter saune.
Kopanje v tovrstni vodi je namenjeno rehabilitaciji kardiovaskularnih bolnikov, s fiziatričnimi in revmatološkimi težavami, priporočljiva je pri žilnih obolenjih, obolenjih sklepov, tetiv in mišic. Pomaga tudi pri lajšanju stresa, utrujenosti, slabi koncentraciji in spomina.

PROGRAM:

1. DAN: Odhod avtobusa iz večjih krajev po Sloveniji in vožnja preko hrvaške do Banje Vrućice. Sprejem in pijača dobrodošlice. Kosilo. Po kosilu pregled zdravnika in določitev terapij. Večerja in nočitev.
2. DAN: 1001 gib ali kardio vzpon. Zajtrk. Terapije po nasvetu zdravnika. Kosilo. Po kosilu prosto za kopanje v bazenu. Večerja in bingo.
3. DAN: 1001 gib ali kardio vzpon. Zajtrk. Terapije po nasvetu zdravnika. Kosilo. Prosto, večerja in nočitev.
4. DAN: 1001 gib ali kardio vzpon. Zajtrk. Terapije po nasvetu zdravnika. Kosilo. Prosto za kopanje. Odhod do svetišča marijinega vnebovzetja v vasici Komušina. Ogled in odhod do etno vasice Usora. Večerja z zabavo in all inclusive pijačo. Vrnitev v hotel  in nočitev.
5. DAN: 1001 gib ali kardio vzpon. Zajtrk. Terapije po nasvetu zdravnika. Kosilo. V popoldanskem času prosto za kopanje. Večerja .
6. DAN: 1001 gib ali kardio vzpon. Zajtrk. Terapije po nasvetu zdravnika. Kosilo. V popoldanskem času odhod v nakupovalni center ali prosto za kopanje. Večerja.
7. DAN: 1001 gib ali kardio vzpon. Zajtrk. Terapije po nasvetu zdravnika. Kosilo. V popoldanskem času prosto za kopanje. Večerja. 
8. DAN: 1001 gib ali kardio vzpon. Zajtrk. Terapije po nasvetu zdravnika. Skupinsko spominsko slikanje. Odhod s postanki v Slovenijo.


Več o ponudbi

4EVERTRAVEL turistična agencija
4MEDIA d.o.o.
Ogrinova 30
1291 Škofljica

PE: Obrtna cesta 22. 1291 Škofljica

T: 01 549 71 04, 01 549 71 05
W: www.4travel.si
4travel.booking@gmail.com 

 

Cena je izračunana na podlagi prijave minimalno 40 oseb. Splošna pravila in pogoji so sestavni del tega programa. Program potovanja je časovno okviren. Pridržujemo si pravico spremeniti ure odhodov in prihodov, zaradi možnih odstopanj v voznem redu ladijskega prevoznika. Pridržujemo si pravico spremeniti oziroma prestaviti dnevni program zaradi vremenskih razmer.

 
Opomba k ceni:

TA 4EVERTRAVEL lahko v programu določi dve ceni aranžmaja, ki sta odvisni od dejanskega števila prijavljenih potnikov. Potnik se prijavi po nižji, vendar je seznanjen in nepreklicno soglaša z doplačilom razlike med nižjo in višjo ceno. Če se bo za potovanje prijavilo manjše število potnikov, vas bomo o spremenjenih pogojih obvestili 10 dni pred odhodom. Potnik ne more odstopiti od pogodbe, če bi nastopili pogoji za morebitno zvišanje cene.

zasluži 2 €
Pripelji še prijatelje! Za vsakega prejmeš nagradni bon za 2 € !
dodatna ponudba
načini plačila
dodatna ponudba
zasluži 2 €
Pripelji še prijatelje! Za vsakega prejmeš nagradni bon za 2 € !
načini plačila