KUPI
cena:  95,00
vrednost:
110,00 €
popust:
15 %
prihranek:
15,00 €
DDV je vključen v ceno.
Izberite Termin:
Dni
Ur
Minut
Sekund
-15%
action title action title action title
Priporoči ponudbo
Facebook
Twitter
e-mail
  • Vsak lahko kupi in podari več vaucherjev
  • Rezervacijo opravite takoj po nakupu vaucherja na e-mail: 4travel.si@gmail.com
  • Ponudba vsebuje: pijača dobrodošlice, povratni avtobusni prevoz, voden ogled vasice Motovun, degustacija v konobi Fakin, večerja z vključenim vinom v kontekstu »all inclusive« in zabava z glasbo za ples, cestnine, parkirnine, animacija, organizacija izleta in DDV.
  • Možna doplačila: zavarovanje z asistenco v tujini 7,80 EUR na osebo, riziko odpovedi +5,2 % na končno ceno celotnega aranžmaja, prva vrsta na avtobusu 10,00 EUR, odhod iz MB/CE (v primeru dovolj prijav) 20,00 EUR.
  • Kupon - vaucher je veljaven na terminu 16. 11. 2024 oziroma do razprodaje prostih mest
  • Splošni pogoji in navodila za TA so sestavni del tega programa in so vidni na ponudnikovi spletni strani.

Vabimo vas, da se nam pridružite v očarljivi Hrvaški Istri. Raziskali bomo čudovita srednjeveška mesta Motovun in Grožnjan, uživali v okusnih istrskih jedeh in se razvajali z njihovimi vrhunskimi vini. Seveda pa ne bo manjkalo tudi odlične slovenske glasbe! Tega preprosto ne smete zamuditi.

PROGRAM:

Odhod avtobusa iz večjih krajev iz Slovenije, vožnja preko Kopra proti Hrvaški istri. Pot nas bo sprva vodila do čudovite srednjeveške vasice Grožnjan, ki je znan tudi kot »mesto umetnikov«. Po ogledu sledi vožnja proti najbolj znani hrvaški vasici Motovun, kjer nas čaka degustacija v ˝Konobi Fakin˝. Tam bomo okušali domače suhomesnate izdelke ter priznana vina vinarstva Fakin. Po degustaciji sledi voden ogled vasice Motovun z lokalnim vodičem. Po ogledu se bomo odpravili do agroturizma Štefanić, kjer nas bo čakala večerja z lokalno hrano, v kateri bomo uživali ob odlični glasbi v živo. Po zabavi se bomo polni lepih vtisov odpravili proti domu. Prihod v Slovenijo bo v večernih urah.

VINOTEKA FAKIN:

Klet Fakin je plod dolgoletnega družinskega dela v slikovitih vinogradih Istre. Vrhunska lega in specifična motovunska zemlja zagotavljata vrhunsko kakovost vina. Z več kot 300-letno tradicijo gojenja vinske trte in kombinacijo ročnega obiranja ter sodobne tehnologije, Fakin ustvarja edinstvena vina, bogata z značajem, ki navdušijo že ob prvem požirku.

AGROTURIZEM ŠTEFANIĆ

Agroturizem Štefanić v Motovunu nudi pristno istrsko izkušnjo, ki sega vse od leta 1780, ko je družina Štefanić začela ustvarjati avtohtone istrske izdelke. Danes, potomci te delovne družine, navdihnjeni z vrednotami svojih dedkov in ljubeznijo do zdravega življenja, pripravljajo vrhunske domače jedi in jih postrežejo v prijetnem kmečkem turizmu. Obiskovalci lahko pri njih uživajo v tradicionalni kuhinji, obkroženi z vinogradi in oljčnimi nasadi v čudovitem okolju sončnih gričev Motovuna.

CENA VKLJUČUJE: pijača dobrodošlice, povratni avtobusni prevoz, voden ogled vasice Motovun, degustacija v konobi Fakin, večerja z vključenim vinom v kontekstu »all inclusive« in zabava z glasbo za ples, cestnine, parkirnine, animacija, organizacija izleta in DDV.

Več o ponudbi

4EVERTRAVEL turistična agencija
4MEDIA turizem in storitve d.o.o.
Ogrinova 30
1291 Škofljica

PE: Obrtna cesta 22. 1291 Škofljica

T: 01 549 71 0401 549 71 05
W: www.4travel.si
4travel.booking@gmail.com 

 

Cena je izračunana na podlagi prijave minimalno 40 oseb. Splošna pravila in pogoji so sestavni del tega programa. Program potovanja je časovno okviren. Pridržujemo si pravico spremeniti ure odhodov in prihodov, zaradi možnih odstopanj v voznem redu ladijskega prevoznika. Pridržujemo si pravico spremeniti oziroma prestaviti dnevni program zaradi vremenskih razmer.


Opomba k ceni:

TA 4EVERTRAVEL lahko v programu določi dve ceni aranžmaja, ki sta odvisni od dejanskega števila prijavljenih potnikov. Potnik se prijavi po nižji, vendar je seznanjen in nepreklicno soglaša z doplačilom razlike med nižjo in višjo ceno. Če se bo za potovanje prijavilo manjše število potnikov, vas bomo o spremenjenih pogojih obvestili 10 dni pred odhodom. Potnik ne more odstopiti od pogodbe, če bi nastopili pogoji za morebitno zvišanje cene.

zasluži 2 €
Pripelji še prijatelje! Za vsakega prejmeš nagradni bon za 2 € !
dodatna ponudba
načini plačila