KUPI
cena:  295,00
vrednost:
310,00 €
popust:
5 %
prihranek:
15,00 €
DDV je vključen v ceno.
Izberite Termin:
Dni
Ur
Minut
Sekund
-5%
action title action title action title
Priporoči ponudbo
Facebook
Twitter
e-mail
  • Vsak lahko kupi in podari več vaucherjev
  • Rezervacijo opravite takoj po nakupu vaucherja na e-mail: 4travel.si@gmail.com
  • Ponudba vsebuje: prevoz z visoko turističnim avtobusom, 2x polpenzion v hotelu Branco*** v dvoposteljnih sobah, vse vstopnine po programu, Ogled Mostarja z lokalnim vodnikom, check point v Mostarju, polpenzion v TN Brzet*** v Omišu, vstopnina v vrelo Bune, vstopnina v tekijo, kosilo na vrelu Bune, foto safari po reki Neretvi, pogostitev z žganjem, figami in mandarinami, prevoz na obiranje mandarin, kosilo z žara z vključeno pijačo, glasba v živo pri obiranju mandarin, ogled Omiša z lokalnim vodičem, vožnja z ladjicami po reki Cetinji, soparnik, pršut, sir, kruh izpod peke, kozarec vina, voda, parkirnine in cestnine, lokalna taksa za vhod in izhod iz BIH, animacija, organizacija, turistični spremljevalec in DDV.
  • Obvezna doplačila: turistična taksa 3,00 EUR na osebo.
  • Možna doplačila: enoposteljna soba 70,00 EUR na osebo​, zavarovanje z asistenco v tujini 7,80 EUR na osebo, riziko odpovedi +5,2 % na končno ceno celotnega aranžmaja, prva vrsta na avtobusu 10,00 EUR, odhod iz MB/CE (v primeru dovolj prijav) 20,00 EUR.
  • Kupon - vaucher je veljaven v terminu od 10.-13. 10. 2024 oziroma do razprodaje prostih mest
  • Splošni pogoji in navodila za TA so sestavni del tega programa in so vidni na ponudnikovi spletni strani.

Vabimo vas na edinstveno potovanje, ki združuje duhovno obogatitev, kulturno doživetje in okusne gurmanske užitke! Pridružite se nam na nepozabni turi, ki vas popelje v Medžugorje, Mostar, Omiš in na obiranje mandarin v dolini Neretve.

Medžugorje

Pot začnemo v Medžugorju, majhnem mestu v Bosni in Hercegovini, ki je znano po Marijinih prikazovanjih, ki naj bi se začela leta 1981. Zaradi tega je postalo tudi eno najbolj obiskanih romarskih središč na svetu, kjer obiskovalci iščejo duhovno prenovo in notranji mir.

Mostar

Pot nadaljujemo v čarobni Mostar, kjer vas pričakujejo slikoviti Stari most, ozke uličice starega mestnega jedra in bogata zgodovina, ki prepleta vzhodne in zahodne vplive. Uživate lahko v raziskovanju tržnic, zgodovinskih stavb in okušanju lokalnih specialitet.

Obiranje mandarin v Dolini Neretve

Dolina Neretve je znana po bujni vegetaciji in neskončnih nasadih mandarin. V času obiranja, od oktobra do decembra, se celotna dolina obarva v živahne oranžne odtenke. Tu se bomo pridružili lokalnim pridelovalcem in si sami nabirali sveže, sočne mandarine.

Omiš

Omiš je slikovito obalno mestece na Hrvaškem, ki leži ob ustju reke Cetine. Znano je po svoji čudoviti naravi, srednjeveškem mestnem jedru in bogati piratski zgodovini.

PROGRAM:

1. DAN:  V zgodnjih jutranjih urah odhod avtobusa do Medžugorja. Namestitev. Prosto oziroma po počitku se bomo odpravili na Križevec. Vsak v svojem ritmu in v tišini gre na vrh, kjer odloži svoj ‘kamen bolečine’. Vrnitev v hotel, večerja in nočitev.

2. DAN: 7.30 jutranja telovadba po vzoru 1000 gibov. Zajtrk. Po zajtrku sledi vožnja proti Mostarju. Z lokalnim vodnikom se bomo sprehodili po Kjundžiluku, najstarejšem mostarskem bazarju, ki še vedno slovi po številnih restavracijah, lokalih, trgovinicah in pot nadaljevali proti slovitem Starem mostu. Po ogledu se bomo odpeljali v do izvira reke Bune, ki izvira izpod 200m klifa in je tako močan, da takoj ustvari veliko reko. Kosilo in čas za uživanje ob neverjetni energiji vode. Po kosilu ogled tekije. Turški sultan je ob izviru postavil samostan (tekijo), saj je bil očaran s to mojstrovino narave. Prijetno utrujene nas bo pot vodila nazaj v Medžugorje. Prosto oziroma – Sončni zahod (odvisno od vremena) na Hribu prikazovanja. Večerja in nočitev.

3. DAN:  7.30 jutranja telovadba po vzoru 1000 giboc. Zajtrk. Po zajtrku se bomo odpravili v dolino Neretve. Na eni izmed številnih plantaž bomo imeli obiranje sočnih mandarin, katerih se boste lahko brezplačno do sitega najedli, 3kg pa jih boste lahko vzeli domov. Po pogostitvi s pravo hercegovsko lozo in smokvami se bomo s tradicionalnimi ladjicami »trupicami« zapeljali po rokavih Neretve do mesta, kjer vas bodo domačini postregli z okusnim kosilom z žara in s pijačo. V popoldanskem času se bomo odpeljali do Omiša. Večerja in nočitev.

4. DAN: 7.30 jutranja telovadba po vzoru 1000 gibov. Zajtrk. Po zajtrku si bomo ogledali Omiš z lokalnim vodnikom. Po ogledu se bomo z ladjicami odpeljali po reki Cetinji do Radmanovih mlinica, kjer bomo poizkusili lokalno specialiteto Soparnik, dalmatinski pršut, sir in popili dobro lokalno vino. Po ogledu se bomo odpeljali proti domu, kamor bomo prispeli v večernih urah.

CENA VKLJUČUJE: prevoz z visoko turističnim avtobusom, 2x polpenzion v hotelu Branco*** v dvoposteljnih sobah, vse vstopnine po programu, Ogled Mostarja z lokalnim vodnikom, check point v Mostarju, polpenzion v TN Brzet*** v Omišu, vstopnina v vrelo Bune, vstopnina v tekijo, kosilo na vrelu Bune, foto safari po reki Neretvi, pogostitev z žganjem, figami in mandarinami, prevoz na obiranje mandarin, kosilo z žara z vključeno pijačo, glasba v živo pri obiranju mandarin, ogled Omiša z lokalnim vodičem, vožnja z ladjicami po reki Cetinji, soparnik, pršut, sir, kruh izpod peke, kozarec vina, voda, parkirnine in cestnine, lokalna taksa za vhod in izhod iz BIH, animacija, organizacija, turistični spremljevalec in DDV.

Več o ponudbi

4EVERTRAVEL turistična agencija
4MEDIA turizem in storitve d.o.o.
Ogrinova 30
1291 Škofljica

PE: Obrtna cesta 22. 1291 Škofljica

T: 01 549 71 0401 549 71 05
W: www.4travel.si
4travel.booking@gmail.com 

 

Cena je izračunana na podlagi prijave minimalno 40 oseb. Splošna pravila in pogoji so sestavni del tega programa. Program potovanja je časovno okviren. Pridržujemo si pravico spremeniti ure odhodov in prihodov, zaradi možnih odstopanj v voznem redu ladijskega prevoznika. Pridržujemo si pravico spremeniti oziroma prestaviti dnevni program zaradi vremenskih razmer.


Opomba k ceni:

TA 4EVERTRAVEL lahko v programu določi dve ceni aranžmaja, ki sta odvisni od dejanskega števila prijavljenih potnikov. Potnik se prijavi po nižji, vendar je seznanjen in nepreklicno soglaša z doplačilom razlike med nižjo in višjo ceno. Če se bo za potovanje prijavilo manjše število potnikov, vas bomo o spremenjenih pogojih obvestili 10 dni pred odhodom. Potnik ne more odstopiti od pogodbe, če bi nastopili pogoji za morebitno zvišanje cene.

zasluži 2 €
Pripelji še prijatelje! Za vsakega prejmeš nagradni bon za 2 € !
dodatna ponudba
načini plačila