KUPI
cena:  169,00
DDV je vključen v ceno.
Izberite Termin:
Dni
Ur
Minut
Sekund
NORA
CENA
action title action title action title
Priporoči ponudbo
Facebook
Twitter
e-mail
  • Vsak lahko kupi, podari in unovči več kuponov.
  • Cena kupona zajema: povratni avtobusni prevoz z visoko turističnim avtobusom, vstopnica v zabaviščni park Mirabilandija, vstopnica za Laguno delfinov, izlet v San Marino, nočitev z zajtrkom v hotelu*** v bližini Mirabilandije, turističnega spremljevalca, cestnine, parkirnine, dnevnice šoferja, organizacijo in DDV. 
  • Vstopna mesta: Maribor: Avtobusna postaja 1:30 zjutraj, Celje: dvorana Zlatorog 2:05 zjutraj, Ljubljana: parkirišče Dolgi most 3:30 zjutraj, Postojna: 4:00 zjutraj, Ajdovščina: 4:20 zjutraj, Nova Gorica: bencinski servis Vrtojba 04:40 zjutraj. POZOR: Odhodi iz MB in Celja bodo izvedeni v primeru najmanj 25 prijav.
  • Obvezna doplačila: Turistična taksa: 2,90 EUR na osebo, prijava gosta 5,00 EUR (enkratno), v slučaju manjšega števila potnikov
         
    med 35 in 44 potnikov: 15 EUR na osebo
         med 25 in 34 potnikov: 31 EUR na osebo
  • Možna doplačila: riziko odpovedi 5,2% na končno ceno aranžmaja, zavarovanje v tujini 7,80 EUR na osebo, odhod iz Maribora ali Celja 25,00 EUR (odhod iz MB in Celja bo le v primeru minimalno 25 prijavljenih), prva vrsta na avtobusu 10,00 EUR na osebo.
  • Popusti: Otroci do 1m velikosti -50,00 EUR. Cena je izračunana na podlagi prijave minimalno 40 oseb.
  • Obvezna predhodna rezervacija takoj po nakupu in najmanj 7 dni pred odhodom oz. do zapolnitve prostih mest na e-mail: info@4travel.si ali telefon 01 549 71 04 ali 064 189 861. Ob rezervaciji navedete šifro kupona.
  • Rezervacija velja, ko je pisno potrjena s strani ponudnika. Rezervacija kupona ali nakup kupona brez posredovane e-mail rezervacije ne zagotavlja prostega mesta na izletu.
  • Kuponi veljajo do zapolnitve kapacitet v izbranem terminu.
  • Cena je izračunana na podlagi prijave minimalno 40 oseb. Program potovanja je časovno okviren.
  • Kupon se šteje kot unovčen, v kolikor je uporabnik termin rezerviral, vendar ni prišel ali odpovedal termina vsaj 7 dni pred odhodom. Odpoved potovanja manj kot 7 dni pred predvidenim odhodom iz zdravstvenih razlogov brez zavarovanja rizika odpovedi, ni razlog za vračilo celotne vrednosti vplačanega zneska.Splošna pravila in pogoji so sestavni del tega programa.

Nepozaben vikend v zabaviščnem parku MIRABILANDIJA!

26. 10.-27. 10. 2024

31. 10.-1. 11. 2024

Pridružite se nam na nepozabnem dvodnevnem izletu, kjer si bomo ogledali kar dva parka v dveh dneh!

Prvi dan bomo preživeli v zabaviščnem parku Mirabilandija, ki je znana po svojih adrenalinskih atrakcijah in nepozabnih doživetjih, tako da velja za pravi raj ljubiteljev zabaviščnih parkov. Park je razdeljen na več tematskih območij, kjer boste našli vse od divjih roller coasterjev do mirnih voženj, ki so kot nalašč za družine z majhnimi otroki. Tekom poletnih mesecev pa je odprt tudi spektakularni vodni park Mirabeach, kjer lahko uživate v osvežujočih bazenih, vodnih toboganih in pestri ponudbi vodnih atrakcij.

Drugi dan pa bomo dan preživeli v Laguni delfinov, ki pa poleg spektakularnih nastopov delfinov, ponuja tudi sprehod čez vse štiri elemente: voda, zrak, ogenj in zemlja. Vodo predstavljajo delfini v ogromnem vodnem bazenu, Zrak lahko začutite preko sokolarstva, Ogenj ob ogledu 3D filma o rojstvu planeta Zemlje ter Zemljo ob sprehodu čez Darwinovo dvorano – rain forest z živimi aligatorji in plazilci ter maketami dinozavrov.

To pa še ni vse - okviru našega izleta se boste podali tudi na raziskovanje San Marina, enega najmanjših in najstarejših neodvisnih držav na svetu. Sprehodili se boste lahko po slikovitih srednjeveških ulicah, obiskali znamenite trdnjave in uživali v osupljivih razgledih na okoliško pokrajino.

Tokrat izlet organiziramo v času srhljivega Halloweena, zato bosta parka tudi temu primerno okrašena in poskrbela za nepozabno strašljivo doživetje.


ODHODI:
- Maribor: Avtobusna postaja 1:30 zjutraj
- Celje: dvorana Zlatorog 2:05 zjutraj
- Ljubljana: parkirišče Dolgi most 3:30 zjutraj
- Postojna: 4:00 zjutraj
- Ajdovščina: 4:20 zjutraj
- Nova Gorica: bencinski servis Vrtojba 04:40 zjutraj

(Odhod iz MB in Celja bo izveden v primeru najmanj 25 prijav)


Več o ponudbi

4EVERTRAVEL turistična agencija
4MEDIA turizem in storitve d.o.o.
Ogrinova 30
1291 Škofljica

PE Obrtna cesta 22, 1291 Škofljica

PE Dolenjska cesta 324a, 1291 Škofljica (Špar Lavrica)

T: 01 549 71 0401 549 71 05040 688 488
W: www.4travel.si
4travel.booking@gmail.com

PROGRAM:

1.DAN:  Odhod ob 04.00 uri zjutraj, s parkirišča Dolgi Most v Ljubljani. Vožnja do Postojne, Ajdovščine, Nove Gorice, mimo Benetk in Ravenne do Mirabilandije. V Mirabilandijo bomo prispeli okrog 10. ure, potem pa imate prosto za zabavo v Mirabilandiji do 18.00 ure. V parku ne smete prezreti najvišjega 50 m in najdaljšega visokega vlaka smrti v Evropi – Katun roller coster, ki doseže 4g in hitrost 104 km/h, najbolj norega mokrega spusta po 27 m slapu Niagara, raftinga Rio Bravo, roller costerja Divertical, kaskaderske predstave »HOT WHEELS« v živo, prostega pada, najhitrejšega roller costerja v Evropi ISpeed  (od 0-120 km v 2,2 sekundi), vrteče se hiše za najmlajše, vlaka smrti za najmlajše itd. Park resnično ponuja priložnost za zabavo za vse generacije. Ko se zberemo na parkirišču pred Mirabilandijo se bomo odpravili proti hotelu. Sledita nastanitev in nočitev.  


2. DAN:  Zajtrk. Po zajtrku odhod v Republiko San Marino, katerega zaščitni znak so trije stolpi, ki se dvigujejo nad strmo pečino. Sledi individualni ogled istoimenskega glavnega mesteca in njegovih zanimivosti. Po ogledu se bomo odpeljali še v Laguno delfinov, kjer si boste imeli, med drugim, priložnost ogledati spektakularen nastop delfinov na in pod površjem vode. Poleg omenjenega pa je pri parku posebno, da združuje štiri elemente - voda, ogenj, zemlja, zrak, katere doživite na najbolj razburljiv način: Vodo predstavljajo delfini v ogromnem vodnem bazenu, Zrak lahko začutite preko sokolarstva, Ogenj ob ogledu 3D filma o rojstvu planeta Zemlje ter Zemljo ob sprehodu čez Darwinovo dvorano – rain forest z živimi aligatorji in plazilci ter maketami dinozavrov. Ob 18.00 uri sledi odhod proti domu. Prihod v Slovenijo bo v poznih večernih urah.

CENA VKLJUČUJE: povratni avtobusni prevoz z visoko turističnim avtobusom, vstopnica v zabaviščni park Mirabilandija, vstopnica za Laguno delfinov, izlet v San Marino, nočitev z zajtrkom v hotelu*** v bližini Mirabilandije, turističnega spremljevalca, cestnine, parkirnine, dnevnice šoferja, organizacijo in DDV. 

4MEDIA d.o.o. ima licenco za organizacijo turističnih aranžmajev in licenco za prodajo turističnih aranžmajev.

Skladno z 900. členom Obligacijskega zakonika si pridržujemo pravico do spremembe cene ( če pride do sprememb v menjalnih valutnih tečajih ali do sprememb v cenikih prevoznikov) in skladno z 902. členom istega zakonika pravico do odpovedi potovanja, če se ne prijavi vsaj najmanjše število potnikov, potrebno za izvedbo programa.
Splošna pravila in pogoji za TA so sestavni del programa in si jih lahko ogledate tukaj.

Cena je izračunana na podlagi prijave minimalno 40 oseb. Splošna pravila in pogoji so sestavni del tega programa. Program potovanja je časovno okviren. Pridržujemo si pravico spremeniti oziroma prestaviti dnevni program zaradi vremenskih razmer.

*Opomba k ceni:
TA 4EVERTRAVEL lahko v programu določi dve ceni aranžmaja, ki sta odvisni od dejanskega števila prijavljenih potnikov. Potnik se prijavi po nižji, vendar je seznanjen in nepreklicno soglaša z doplačilom razlike med nižjo in višjo ceno. Če se bo za potovanje prijavilo manjše število potnikov, vas bomo o spremenjenih pogojih obvestili 10 dni pred odhodom. Potnik ne more odstopiti od pogodbe, če bi nastopili pogoji za morebitno zvišanje cene.


zasluži 2 €
Pripelji še prijatelje! Za vsakega prejmeš nagradni bon za 2 € !
dodatna ponudba
načini plačila
dodatna ponudba
zasluži 2 €
Pripelji še prijatelje! Za vsakega prejmeš nagradni bon za 2 € !
načini plačila